akce-auto-mh
Středa, 17 Duben 2013 11:17

Volkswagen Tiguan 1,4TSI BMT GP Comfort Edition 90kW/120PS - Prodáno

Ohodnoťte
(1 Vote)
  • Nový osobní vůz, malé SUV, 5 dveří. Motor 1,4TSI BMT, 1.390 cm3, 90kW/120PS, manuální 6-stupňová převodovka, nový vůz. černá Deep perleťová metalíza, potahy - titanové černé.
  • Výbava vozu: 8 x Airbag, Elektronický stabilizační program ESP s impulsem do řízení, ABS plus s brzdovým asistentem, ASR, EDS, Isofix příprava pro připevnění 2 dětských sedaček na zadních sedadlech, tříbodové bezpečnostní pásy automatické, Automatická klimatizace Climatronic - automatická regulace - 2 zónová teplotní regulace, klimatizovaná přihrádka spolujezdce, senzor kvality vzduchu s automatickým přepnutím na vnitřní cirkulaci, dálkové centrální zamykání, denní svícení, Elektromechanická parkovací brzda s funkcí Auto Hold, Handsfree pro mobilní telefon s Bluetooth, Kontrola tlaku v pneumatikách, ukazatel vnější teploty, senzor opotřebení brzdových destiček a stavu vody v ostřikovačích, elektrická okénka, elektrická a vyhřívaná zrcátka - sklopná, vyhřívané zadní okno, halogenové světlomety, 12v zásuvka, opěrky bederní páteře vpředu, zadní dělená sedadla, dešťový senzor, multifunkční 3ramenný volant v kůži - ovládání displeje, rádia a telefonu, 16" kola z lehké slitiny, pneumatiky 215/65 R16, originál autorádio RCD510 s CD-MP3, CD-měnič, automatický parkovací asistent Park Assist umožňující zaparkování částečně bez řidiče, parkpilot se signalizací překážek vpředu i vzadu - zobrazení situace na displeji, zpětná kamera.
  • Nadstandardní výbava: Tempomat, Navigační displej RNS510 s barevným dotykovým displejem, mapové podklady pro západní a střední Evropu, Černá Deep perleťový efekt.

 

Cena vozu - Kč 455.246,- + DPH - Prodáno

Poslední změna Čtvrtek, 25 Duben 2013 13:54