akce-auto-mh
Středa, 16 Březen 2011 13:58

Ford S - Max 2,2 TDCi 175 PS nový model facelift klimatizace servisní knížka - Prodáno

Ohodnoťte
(0 hlasů)
  • Motor 2,2 Duratorq TDCi, DPF - filtr pevných částic, 129 kW /143 PS, rok výroby 2009, v provozu od 06/2009, najeto 42.000 km, přední náhon, světle modrá metalíza, emisní stupeň IV, 6 - stupňová manuální převodovka, 5 dveří, 7 míst. Baterie 80 AH.
  • 5 dveřový SAV, přední a zadní nárazník v barvě karoserie, boční ochranné lišty v barvě karoserie, dolní mřížka chladiče v lesklém provedení s chromovaným rámečkem, kliky dveří v barvě karoserie, chromovaná lišta kolem linie bočních oken, vnější zpětná zrcátka v barvě karoserie – elektricky ovládaná a vyhřívaná s osvětlením prostoru pod zrcátky, elektricky sklápěná zrcátka – systém BLIS pro eliminaci mrtvého úhlu s optickou signalizací. Tónovaná skla, zadní tmavě tónovaná skla Privacy. Vyhřívané čelní sklo a vyhřívané trysky ostřikovačů, reflexní čelní sklo, stěrače – přední, automatické s dešťovým senzorem a nastavitelným seřízením citlivosti, zadní stěrač. Funkce denního svícení u hlavních světlometů, světla denního svícení s LED diodami. Zpožděné zhasínání světlometů. Přední mlhová světla.
  • Automatická duální klimatizace, včetně vnitřní cirkulace vzduchu, přídavné topení elektrické.Elektricky ovládaná okénka. Stropní konzola se schránkou. Panoramatická střecha – pevná, obsahuje elektricky stahovatelné slunenční rolety, stropní konzolu s úložným prostorem. Zpětné zrcátko s automatickým zatmíváním. Lampičky na čtení v 1. a 2. řadě sedadel. Palubní počítač, informační displej Ford Convers+. Tempomat. Kůží potažený multifunkční volant, hlavice řadící páky potažená kůží. Středová konzola s integrovanou loketní opěrkou. Lišty prahů předních dveří z nerezové oceli s logem S-MAX.
  • ESP (obsahuje ABS, protiprokluzový asistent TCS a bezpečnostní brzdový asistent EBA), kotoučové brzdy na všech kolech, ASR - protiprokluzový systém kol. Přední, boční a stropní airbagy řidiče a spolujezdce, stropní airbagy pro cestující na krajních zadních sedadlech. Kolení airbag řidiče. Senzor opotřebení brzdových destiček, imobilizer, dálkově ovládané dvojité centrální zamykání, zaslepení zámků.
  • DVD navigační systém – 7“ dotykový barevný displej (pomocí kterého lze ovládat CD, rádio a telefón), audiosystém s přehráváním CD/MP3, zásuvka pro připojení externího přehrávače, 8 HiFi reproduktorů. Obsahuje Bluetooth handsfree a hlasové ovládání s USB portem pro připojení přehrávače iPod nebo zařízení Mass Storage Device.
  • Přední sedadla – opěrky hlavy nastavitelné ve 4 směrech. Sedadlo řidiče elektricky nastavitelné v 8 směrech s pamětí polohy pro 4 individuální nastavení, s nastavitelnou bederní opěrkou. Sedadlo spolujezdce s elektricky nastavitelnou výškou a nastavitelnou bederní opěrkou. Přední sedadla vyhřívaná s regulací teploty. Sedadla ve 2. řadě – tři samostatná do roviny sklopná sedadla s výškově nastavitelnýmí opěrkami hlavy. Sedadla ve třetí řadě – dvě samostatná do roviny sklopná sedadla s výškově nastavitelnými opěrkami hlavy. Obsahuje síť pro upevnění nákladu a skládací rohož do zavazadlového prostoru. Výklopné stolky na zadní straně předních sedadel, úložná přihrádka pod sedadlem řidiče, úložná přihrádka pod sedadlem spolujezdce, klimatizovaná přihrádka před spolujezdcem, sluneční clony na zadních oknech (2. řada sedadel).
  • 18“ kola z lehkých slitin. Monitorování tlaku v pneumatikách. Svítilna integrovaná v 5.dveřích pro osvětlení prostoru za vozem. Tažné zařízení – odnímatelné.

  • Perfektní stav, koupeno v DE, 1. majitel, nehavarované, pravidelný servis Ford. VIN:WF0SXXGBWS9B01382. COC list. Servisní knížka ! STK/Emise - 06/2012.
  • Váš vůz vykoupíme protiúčtem !
  • Finanční leasing nebo úvěr zajistíme do dvaceti minut !

Záruka vyrobce Ford do 06/2011 !

Cena vozu - Kč 583.000,- + DPH

Poslední změna Středa, 16 Březen 2011 14:25